top of page

Rosacea en Couperose behandeling

Heeft u last van rode vlekken op uw gezicht, die niet weggaan, maar blijvend lijken te zijn? Wanneer de rode vlekken op de wangen en de neus gepaard gaan met bultjes en puistjes zou dit kunnen wijzen op rosacea. Veel mensen ervaren dit als ontsierend. Wie er last van heeft en er graag wat tegen wil laten doen, kan bij Derma Expert Clinic terecht voor lasertherapie, chemische peeling en ZO Skin Health. Rosacea is doorgaans goed te behandelen, maar zelden definitief te genezen.

after rosacea en couporose1_edited.jpg
after rosacea en couporose_edited_edited

Rosacea behandeling

Bij de rosacea behandeling wordt uw persoonlijke behandelplan dat u samen met de professional hebt opgesteld uitgevoerd. Deze behandeling is gericht op het behalen van het meest optimale resultaat. De behandelingen waar we gebruik van maken is lasertherapie, fruitzuurpeeling en ZO Skin Health of een combinatie van genoemde therapieën, met een tussentijd van twee tot vier weken.

Couperose behandeling

Couperose zijn permanent verwijde bloedvaatjes wat er als roodgekleurde barstjes in de huid uitziet. Met een couperose behandeling verwijderen we rode vaatjes of verwijde adertjes die meestal op de wangen en de neus verschijnen. Dat is onschuldig, maar het kan storend zijn. De professional behandelt couperose met een laser. De in het bloed aanwezige kleurstof hemoglobine absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op, met als gevolg dat het bloed stolt en de vaatjes verdwijnen.

De professional behandelt couperose met een laser. De in het bloed aanwezige kleurstof hemoglobine absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op, met als gevolg dat het bloed stolt en de vaatjes verdwijnen.

Producten voor thuis

Voor een optimaal resultaat raden wij producten aan voor thuis gebruik. De professional zal u bijpassende producten adviseren zodat de behandeling beter en sneller zichtbaar is.

bottom of page