top of page

Acne behandeling

Een acne behandeling is gericht op het in balans brengen van de huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie. Met een intensieve huidbehandeling kunt u veel problemen erdoor verhelpen en voorkomen. Uw huid voelt een stuk rustiger na de acne behandeling.

after acne_edited_edited.jpg

De behandeling

De behandelingen waar we gebruik van maken is lasertherapie, fruitzuurpeeling, ZO Skin Health of een combinatie van genoemde therapieën. Met bovengenoemde therapieën behandelen we alle soorten acne, maar ook de oppervlakkige littekens die achterblijven als acne verdwijnt. Met een intensieve behandeling voorkomen we dat mee-eters gaan ontsteken.

Ten slotte dient u aanraking met de behandelde gebieden zo veel mogelijk te vermijden om verergering of ontsteking te voorkomen. De acne zal niet zomaar verdwijnen wanneer een behandeling wordt gestart, het kan twee tot drie maanden duren voordat de huid rustiger zal worden. Zelfmanagement is hierdoor van groot belang met gebruik van de juiste producten. Bij Derma Expert Clinic adviseren wij hoogwaardige producten. Vraag aan uw behandelaar naar de juiste producten.

bottom of page