top of page

Dermapen en ZO® Skin Health Boosters

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De behandeling kan door sommigen als gevoelig worden ervaren. Er kan voorafgaand aan de behandeling gebruik worden gemaakt van een verdovende crème om de behandeling aangenamer te maken. Deze verdovende crème is op recept verkrijgbaar bij de apotheek of hier in de praktijk tegen een kleine vergoeding.

Wanneer kun je resultaat verwachten?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Waarvoor is Dermapen geschikt?

Dermapen is geschikt voor diverse huidproblemen zoals:

- Huidveroudering
- Acne(littekens)
- Striae
- Pigmentatie
- Littekens

Waar moet je rekening mee houden?

bottom of page