top of page

Skinboosters Mesotherapy 

Is je huid toe aan een langdurige opfrisser?

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen?
Dan is een Skinbooster Mesotherapy misschien wel wat voor jou.

Wat is een skinbooster Mesotherapy?

Onze inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.
Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam, maar ook voor je haar (als je last hebt van dunner wordend haar of ongewenst haarverlies). 

Wat kan een Skinbooster Mesotherapy voor mij doen?

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, striae of cellulite, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!
De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat 97% van de actieve ingrediënten in een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten) effectief is. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster.

Waar helpt een Skinbooster Mesotherapy bij?

Onze inject skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • Droge, arme, vale huid

  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)

  • Slappe, losse huid

  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen

  • Cellulite 

  • Striae

  • Haarverlies

Hoe wordt een Skinbooster Mesotherapy toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van De Mesoinjector U225 (volledig pijnloos). Het voordeel skinbooster ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, maar de Mesoinjector U225 zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in je huid.
Door te behandelen met een skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. 

bottom of page