top of page

Eyes Skinbooster Mesotherapy 

Wallen en donkere kringen onder je ogen?

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik?Dan kan Eyes Skinbooster je helpen aan een frissere blik.

Wat kan Eyes Skinbooster Mesotherapy voor mij doen?

De injectievloeistof in deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in Eyes Skinbooster onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect.
Door behandeling met Eyes Skinbooster nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af. Doorgaans wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd; na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.

Wat doet Eyes Skinbooster Mesotherapy precies? 

• Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht
• Werkt als lokaal diureticum, wat afwatering door de nieren bevordert
• Zorgt voor een betere doorbloeding
• Verbetert de spanning en permeabiliteit van vaatwand
• Bevordert afbraak van vetcellen
• Remt de pigmentaanmaak af
• Maakt de huid onder de ogen lichter

Waar uit bestaat Eyes Skinbooster Mesotherapy?

De actieve ingrediënten in Eyes Skinbooster bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur en stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren. Denk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en voeden.

Door onderdrukking van pigmentvorming wordt de huid onder de ogen lichter, het zogenaamde whitening effect.

Hoe wordt een Eyes Skinbooster Mesotherapy toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van De Mesoinjector U225 (volledig pijnloos). Het voordeel skinbooster ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, maar de Mesoinjector U225 zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in je huid.
Door te behandelen met een skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. 

bottom of page