top of page

Laser ontharen

Heeft u last van overbeharing? Bent u klaar met het scheren, harsen, epileren, ingegroeide haren en gevoelige trekkerige huid na haarverwijdering? Met laser ontharen reduceren we ongewenste haargroei tot het minimale. Bij onze kliniek krijgt u de meest comfortabele en effectieve methode.

after ontharen_edited_edited.jpg
after hair-removal_edited_edited.jpg

De blijvende oplossing

Ontharen door middel van lasertechniek is een blijvende oplossing tegen haargroei. Na afloop van de behandeling is een groot percentage van de haargroei uitgeschakeld. Derma Expert Clinic biedt de mogelijkheid tot definitief ontharen, waarbij gebruik wordt gemaakt laser waar we heel het jaar door mee kunnen behandelen voor elke huidskleur. Met de laser kunnen we alle huidskleuren (huidtype 1 tot 6) snel, effectief en comfortabel behandelen. De haarkleuren wit en grijs zijn met een laser niet te behandelen.

Lasertechniek

De laser van Derma Expert Clinic heeft het ontharen getransformeerd met de NIEUWSTE technologie die we als ENIGE in Nederland aanbieden en geen pijn kent zelfs niet bij de gebruinde of donkere huidtypen. De laser raakt de huid niet aan en wordt geen gel gebruikt tijdens de behandeling.

bottom of page