top of page

Huidverbetering

De huid wordt als grootste orgaan beschouwd en heeft veel behoefte aan verzorging. Samen met uw ogen en haren is het huidoppervlak een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg. Rond het 25e levensjaar nemen verschillende cellen af in grootte en aantal. Hierdoor worden er ook minder nieuwe cellen aangemaakt. Tevens kan de huid zich steeds minder goed herstellen met als resultaat een dunnere, drogere huid met zichtbare rimpels. Door afname van collageen en elastine, wordt de huid slapper en minder stevig. De huid heeft tevens moeite met het vasthouden van vocht, waardoor rimpels nog meer op gaan vallen. Dan heeft uw huid een behandeling ten behoeve van huidverbetering nodig. Dit gaat namelijk verder dan waar huidverzorging ophoudt. In de behandelingen die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen en de apparatuur behandelt diepere lagen van de huid, waardoor de huidlagen extra stimulatie krijgt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kunt u bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van uw rimpels. Dankzij deze technieken en technologieën worden ze namelijk minder diep. Verslapping, vaalheid, pigmentvlekken, zonnebeschadiging, een doffe uitstraling, rimpels, lijntjes, te weinig vocht en acne zijn onder andere huidproblemen die regelmatig voorkomen. Derma Expert Clinic biedt hiervoor behandelingen aan die voor een huidverbetering kunnen zorgen.
Een mooiere huid door een gezichtsbehandeling met LASERTHERAPIE, PEELING en ZO Skin Health

after huidverbetering_edited.jpg
After Rejuvenation_edited.jpg

Producten voor thuis

Voor een optimaal resultaat raden wij producten aan voor thuis gebruik. De professional zal u bijpassende producten adviseren zodat de behandeling beter en sneller zichtbaar is

Chemische peeling

Een andere goede aanvulling op uw huidverzorging is een peeling. Dit is een gezichtsbehandeling die zeer diep de huid binnendringt. Met behulp van zuren wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Hierdoor wordt uw huid vernieuwd waardoor het er steviger, gezonder, soepeler en jonger uit gaat zien. Deze huidverbetering is met name geschikt voor als u last heeft van een doffe en grauwe huid. Ook acne of andere onzuiverheden kunnen worden verminderd. Bovendien helpt het om verstopte poriën te voorkomen. Verder kunnen pigmentvlekken en fijne lijntjes in uw gezicht verminderen na deze gezichtsbehandeling. Een peeling is een mooie aanvulling op uw algehele huidverzorging.

bottom of page