top of page

ZO® Stimulator Peel

Wat is de ZO Stimulator Peel?

De ZO Stimulator Peel is een peeling, waarbij we de volledige uitstraling van uw huid verbeteren.

Met de behandeling met onze ZO Stimulator Peel zorgen we er kortweg voor dat uw huid zijn jeugdigheid behoudt. De ZO Stimulator Peel bestaat uit een combinatie van glycolzuur, citroenzuur en melkzuur en één van de bijzondere eigenschappen van deze peeling is dat deze geen water bevat en nauwelijks bijwerkingen geeft.

De peel stimuleert de celvernieuwing en geeft een verheldering van de huid waardoor er een frisse, gezonde uitstraling tevoorschijn komt.

De huidtherapeut kijkt samen met u welk resultaat u wenst te behalen en zal u adviseren welke peel het beste bij u past.

De ZO Stimulator Peel kan wekelijks of een keer in de twee weken worden toegepast en past zoals alle behandeling perfect bij uw dagelijks gebruik van uw ZO Skin Health producten.

Waarvoor is de ZO Stimulator Peel geschikt?

De perfecte “lunchtime” peel zonder downtime! Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de algehele huidtoon, textuur en helderheid zonder downtime.

• Stimuleren van celvernieuwing
• Verbeteren van de huidtoon en huidstructuur
• Verhelderen van de huid
• Verminderen van onzuiverheden
• Verminderen van fijne lijntjes

Wat houdt de behandeling in?

Uw huid wordt grondig gereinigd en ontvet. Daarna zal gedurende een minuut zacht een exfoliatie worden toegepast en volgt er een activator vloeistof wat een ietwat warmtesensatie kan geven. De activator vloeistof zorgt ervoor dat de exfoliatie nog meer wordt geactiveerd en dat de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt voorbereid op de peeling met een zogenaamde Peel Prep. Na de Peel Prep wordt de peeling gelijkmatig aangebracht. De peeling blijft een bepaalde tijd op het gelaat en zal daarna geneutraliseerd worden.

We raden u aan om de peeling 4 tot 6 keer te herhalen, steeds met een pauze ertussen van ongeveer 2 weken. Zo behaalt u het beste resultaat.

Omdat de peeling geen water bevat, geeft de behandeling nauwelijks bijwerkingen. U kunt meteen weer aan het werk of naar andere afspraken.

bottom of page