top of page

ZO® Skin Health Ultra Hydration Treatment & ZO® Stimulator Peel

Wat is deze ZO® Skin Health Ultra Hydration Treatment & ZO® Stimulator Peel?

Deze hydraterende en kalmerende behandeling begint met een zachte reiniging en micro-efoliatie om de onzuiverheden van de huid te verwijderen. Gebruikmakend van een mix van ZO® Skin Health Stimulator Peel die een combinatie van glycolzuur, citroenzuur & melkzuur wordt de huid gestimuleerd zodat de huid helderder en stralender wordt. Daarnaast wordt de huidstructuur aangepakt en fijne lijntjes en rimpels verminderd. Het ZO® Aloë Hydra Masque verkoelt, kalmeert en voedt daarnaast de huid met komkommer, aloë vera en kamille. De behandeling wordt afgesloten met DNA reparerende enzymen, hydratanten en zonbescherming met gefractioneerd melanine. De huid is nu zuiver, stevig, versterkt en beschermd.

Waarvoor is deze ZO® Skin Health Ultra Hydration & ZO® Stimulator Peel Treatment geschikt?

• Vermoeide huid/uitstraling
• Doffe huid
• Droge huid

Wat houdt de behandeling in?

Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie die minimaliseert de talgproductie, grove poriën en inflammatie. Vermindert zachtjes onzuiverheden, gevolgd door de Peel Neutralizer & Exctraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt het Aloë Hydra Masque een verkoelende gel die een natuurlijke samenwerking van verschillende kruidenextracten bevat (komkommer, kamille & aloë vera) in combinatie met aminozuren om de huid te voorzien van anti-irritante voordelen om roodheid en inflammatie te verminderen.

Wanneer de handscrub- en massage afgerond zijn, wordt het Aloë Hydra Masque grondig met warme, vochtige kompressen verwijderd.

Na paar minuten wordt uw huid gereinigd en daarna wordt de behandeling afgesloten met ZO Skin Health Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door 1-2 pompjes Renewal Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

Afsluitend volgt Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

bottom of page