top of page

ZO® Skin Health Skin Brightening Treatment

Deze behandeling creëert een stralende, egalere huidtoon en textuur door het gebruik van de Ossential® Peel Neutralizer & Extraction Prep en een verhelderend masker. Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie. Om de huid verder te verhelderen wordt de Ossential® Skin Brightening Sheet Masque aangebracht met arbutine en groene thee, het masker minimaliseert de productie van overtollig pigment en biedt rijkelijk hydratatie voor de huid. De behandeling wordt afgesloten met krachtige ZO® antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

Waarvoor is ZO® Skin Health Skin Brightening Treatment geschikt?

• Pigmentvlekjes
• Doffe huid
• Oneffen huid

Wat houdt de behandeling in?

Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie die minimaliseert de talgproductie, grove poriën en inflammatie. Vermindert zachtjes onzuiverheden, gevolgd door de Ossential® Peel Neutralizer & Extraction Prep om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen. Daarna volgt het Skin Brightening Sheet Masque (vliesmasker). Het Skin Brightening Sheet Masque wordt rustig van beneden naar boven los gehaald

We sluiten af door Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door 1-2 pompjes Renewal Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

Afsluitend volgt Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

bottom of page