top of page

ZO® Skin Health Acne and Oil Treatment

Wat is ZO® Skin Health Acne and Oil Treatment?

Door een opeenhoping van talg en dode huidcellen raakt de talgklier verstop. De weg naar buiten wordt geblokkeerd en de klier vult zich. Zwarte puntjes, witte bultjes, veelal ontstoken; acne. ZO® Skin Health Acne and Oil Treatment verminderd te talgproductie. Ontstekingen en grove poriën worden eveneens verminderd.

Waarvoor is deze ZO® Skin Health Acne and Oil Treatment geschikt?

• Vette huid
• Acne huid
• Huid met ontstekingen

Voor de behandeling wordt er een behandelplan opgesteld, speciaal op maat.

Wat houdt de behandeling in?

Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie die minimaliseert de talgproductie, grove poriën en inflammatie. Vermindert zachtjes onzuiverheden, gevolgd door de Ossential® Peel Neutralizer & Extraction Prep om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen. De genezing van de huid wordt gestimuleerd en inflammatie verminderd met onze exclusieve ZO® Sulfur Masque welke gebruik maakt van eucalyptus en kaolin voor antiseptische en ontgiftende voordelen.

We sluiten af door Daily Power Defense aan te brengen op het gelaat. Deze formule vult de huid weer aan met voedende ingrediënten en biedt antioxidanten en DNA herstellende enzymen om de huid te beschermen tegen UV schade en het proces te versnellen naar een gezonde huid.

Opgevolgd door 1-2 pompjes Renewal Crème. Deze formule werkt als anti-irritant en antioxidant op de huid en bevat daarnaast een afgeleide van een enzym die er voor zorgt dat DNA schade hersteld wordt, ontstaan door omgevingsfactoren als UVA/UVB straling, roken, luchtvervuiling e.d..

Afsluitend volgt Sunscreen + Primer SPF 30. Deze formule voorziet de huid van de breedspectrum zonbescherming dat het nodig heeft. Daarbij bevat de Sunscreen + Primer SPF 30 gefractioneerd melanine, wat er voor zorgt dat de huid beschermd wordt tegen het schadelijke HEV licht.

Het Sulfur Masque is er ook in een verpakking, zodat u deze thuis kunt toepassen en 's nachts kunt gebruiken als spot-treatment.

bottom of page