top of page

Aerolase Era®

De Aerolase Era Elite vertegenwoordigt een nieuwe revolutie in huidverjonging. Aerolase Era Elite is een ablatieve laser die je binnen één week een gloednieuw gezicht geeft. De resultaten met deze laser zijn anders dan alles wat je ooit hebt gezien en ervaren.

Eén van de unieke kenmerken van de Era Elite is de mogelijkheid om onafhankelijke ablatiedieptes te bieden voor zowel oppervlakkige als diepe indicaties, evenals een niet-ablatieve modus. Deze flexibiliteit maakt een gerichte behandeling mogelijk voor verschillende huidproblemen. De Era Elite biedt epidermale vernieuwing om vergrote poriën, schade door de zon, pigment vlekken, verbetering van huidtextuur, (acne)littekens, fijne lijntjes, rimpels, rokersrimpels, kraaienpootjes, diepe groeven, de algehele huidkwaliteit aan te pakken en nog veel meer. De resultaten zijn ongeëvenaard.

De Era Elite concurreert met volledig ablatieve CO2-lasers met minder hersteltijd voor de patiënt dan fractionele apparaten. De gecontroleerde pulsen van de Era Elite maken volledige ablatie van de epidermis mogelijk zonder de dermis te beschadigen, wat resulteert in minimale hersteltijd en geen puntbloedingen of afscheiding. Deze innovatieve technologie is in staat opmerkelijke resultaten te bereiken die historisch gezien alleen mogelijk waren met CO2-lasers.

De Aerolase Era Elite kun je combineren met de Aerolase Neo Elite om je resultaten naar een nog hogere nieuw te verbeteren.

De Aerolase Neo Elite werkt diep in de huid, terwijl de Aerolase Era Elite op het huidoppervlak werkt om onmiddellijk resultaat te geven.

De combinatie van de twee lasers behandelt de hele huid van binnen en van buiten om de beste huid van je hele leven te onthullen.

Geschikt voor:

- Rimpels
- Fijne lijntjes
- Rookrimpels
- Kraaienpootjes
- Diepe groeven
- Teint en textuur
- Zonneschade
- Ouderdomsvlekken
- Grote poriën
- Sproeten
- Verkleining van littekens
- Correctie van littekens
- Acnelittekens
- Traumatische littekens
- Laesies
- Moedervlekken
- Keratosen
- Huidlabels en - gerstekorrels
- Xanthelasma

bottom of page